LAG "Zeleni bregi"
V.Nazora 56, 49247 Zlatar Bistrica

> Početna > Novosti

Novosti

23.10.2022

Pozivnica za Konferenciju: Poljoprivreda i ruralni razvoj Zagorja - strategije, inovacije i održivost za razdoblje 2023.- 2027. godine

LAG „Zeleni bregi“ pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske uz supokroviteljstvo Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije i grada Krapine dana 25.10.2022. godine u Krapini u Poduzetničkom centru Krapinsko-zagorske županije (Bobovje 52/G, 49000 Krapina) sa početkom u 10:00 sati organizira konferenciju na kojoj će biti predstavljene nove razvojne strategije za razdoblje 2023.-2027. godine, u dijelu i nove nacionalne financijske omotnice uz izlaganje dionika relevantnih za navedenu temu.

 

Pozivamo Vas na predstavljanje iste kako bi što kvalitetnije bili zajedno informirani o novim financijskim mogućnostima iz nove omotnice koja nas očekuje u narednom novom razdoblju 2023.-2027. godine, te se što kvalitetnije pripremili za korištenje financijskih sredstva EU u idućem razdoblju.

 

Na konferenciji će se dati mogućnost aktivnom učestvovanju svih učesnika. Uz konferenciju predstaviti će se nekoliko primjera dobre prakse iz dosadašnje financijske omotnice.

 

Konferencija je namijenjena općinama i gradovima, članovima Skupštine LAG-a, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, samoopskrbnim poljoprivrednim gospodarstvima, malim i srednjim obrtima odnosno budućim korisnicima natječaja na svim razinama.

 

Biti će riječi i o mladima u poljoprivredi kao i izlaganje predstavnika Ministarstva, Financijskih ustanova i Agencija koje su neminovni partner u tim područjima uz izložbe poljoprivredne mehanizacije i slično.

 

 

Veselimo se Vašem dolasku.

 

 

S poštovanjem,

Predsjednik LAG-a "Zeleni bregi"

Žarko Miholić   
Program Konferencije-25.10.2022.