21.10.2022

VI. LAG Natječaj za provedbu TO 1.1.2.

Lokalna akcijska grupa "Zeleni bregi" objavila je s 21. listopada 2022., VI. LAG natječaj  za provedbu tipa operacije 1.1.2. (referentni broj natječaja 22/1.1.2.), verzija 1.0.

UNAPREĐENJE POSLOVNE KONKURENTNOSTI MALIH POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA

Natječaj je sukladan tipu operacije 6.3.1. iz Programa ruralnog razvoja.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava ovog LAG Natječaja iznosi 120.000,00 EUR, odnosno 918.872,00 HRK,  a visina potpore po projektu iznosi 15.000,00 EUR, odnosno 112.734,00 HRK.

Potpora se isplaćuje u dva jednaka dijela, prva rata nakon dobivanja odluke o odabiru, a druga nakon provedenih aktivnosti.

Potpora za ovaj tip operacije može se dodijeliti samo jednom u cijelom vremenu trajanja Programa.

Prihvatljivost nositelja projekta te sve ostale potrebne informacije o načinu prijave, mogu se pronaći u LAG Natječaju.

Prijave projekata podnose se u jednom (1) zatvorenom paketu/omotnici isključivo preporučenom poštom od 04. studenog 2022. godine, a zaključno sa 05. prosinca 2022. godine na adresu: LAG „Zeleni bregi“, Andrije Gredičaka 12A, I.kat, 49 243 Oroslavje.

Pitanja s jasno naznačenom referencom na ovaj natječaj moguće je poslati od dana objave natječaja do najkasnije 15 dana prije isteka roka za podnošenja prijave projekata isključivo putem e-pošte na adresu: lag.zelenibregi@gmail.com.

U svrhu informiranja potencijalnih korisnika/ca održati će se informativne radionice 26. listopada 2022. godine u 18:00 sati u Oroslavju, Mokrice 89, (novouređeni prostor iznad Društvenog doma Mokrice) te 03. studenog 2022. godine u 18:00 sati na adresi, Centar za prirodu Zagorje (Radoboj 35), Radoboj.

Tekst LAG Natječaja kao i ostala prateća dokumentacija nalaze se na ovoj web stranici na kartici 'NATJEČAJI LAG-a'.