26.06.2018

"100% ZAGORSKO u RIJECI" - Javni poziv za 5. Sajamsku izložbu

U petak i subotu, 31. kolovoza i 1. rujna 2018. godine u gradu Rijeci na Korzu održat će se 5. sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom „100% ZAGORSKO“.

„100% ZAGORSKO“ je manifestacija PRODAJNO-IZLOŽBENOG karaktera na kojoj će se nuditi proizvodi Krapinsko-zagorske županije OPG-ova , obrta i tvrtki. Cilj manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove.
Manifestacija će trajati dva dana, a sama sajamska izložba postati će poveznica između proizvođača i krajnjih potrošača.

Krapinsko-zagorska županija osigurava sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu, a kako je broj izlagačkih mjesta ograničen županija zadržava mogućnost odabira prijavljenih izlagača. Prednost će imati izlagači koji su na županijskim i nacionalnim ocjenjivanjima osvojili prva mjesta te koji su se u dosadašnjoj suradnji sa Krapinsko-zagorskom županijom strogo pridržavali uputa i ugovornih obveza dobivenih od strane organizatora manifestacije.
Kotizacija za sudjelovanje na manifestaciji po izlagačkom mjestu iznosi 100,00 kuna. Odabrani izlagači dokaz o uplati kotizacije priložit će prilikom potpisivanja Ugovora o sudjelovanju na manifestaciji 100 % ZAGORSKO u Rijeci.

Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, obrti i tvrtke koji imaju sjedište te vrše proizvodnju na području Krapinsko-zagorske županije da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 29. lipnja 2018. godine.

Prijavnice za sudjelovanje dostupne su na online poveznici : http://www.kzz.hr/poziv-100-posto-zagorsko-rijeka-2018 .

Prijavnica mora biti vlastoručno potpisana od osobe ovlaštene za zastupanje. Prijave se dostavljaju putem pošte ili neposredno u pisarnicu na adresu Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, 49000 Krapina. Prijave pristigle nakon roka neće se razmatrati.

Informacije u vezi Javnog poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu, promet i komunalnu infrastrukturu, Krapina, Magistratska 1, gđa. Ivanka Kuščar pozivom na broj telefona 049/329-084 ili putem maila: ivanka.kuscar@kzz.hr.