Udruga Lokalna akcijska grupa "ZELENI BREGI" je organizacija civilnog društva organizirana kao nevladina, neprofitna, nepolitička udruga utemeljena na načelima ravnopravnosti, solidarnosti i humanosti koja okuplja građane, jedinice lokalne samouprave, organizacije civilnog društva, organizacije iz privatnog sektora i druge oblike organiziranja u svrhu promicanja održivog ruralnog razvoja i unapređenja inicijativa i interesa od značaja za razvoj područja jedinica lokalne samouprave koji su u članstvu Udruge Lokalne akcijske grupe "Zeleni bregi".

Udruga djeluje na području 22 jedinice lokalne samouprave s područja Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije. LAG je po broju JLS najveći u Hrvatskoj.

Članovi LAG-a Zeleni bregi

Sveti Ivan Zelina

www.zelina.hr

Više...

Objavljen Indikativni plan događaja za LAG-ove u 2023. godini!

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je indikativni plan događaja za 2023. godinu, a  koji se odnosi na Lokalnu razvojnu strategiju LAG-ova 2023. - 2027. te ostalih aktivnosti.

Obavijest korisnicima

Kod ispunjavanja zahtjeva (obrazaca, tablica) od 1.1.2023., iznose i ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice potrebno je unijeti u euru (EUR), a u slučaju da su ti iznosi u pravnim instrumentima (na primjer u troškovnicima) izraženi u kuni (kn) potrebno je te iznose odnosno ostale vrijednosti koje se izražavaju kroz novčane jedinice preračunati iz kn u EUR po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 te ih unijeti u EUR.

BOŽIĆNA ČESTITKA

Sretan Božić i uspješnu novu 2023. godinu želi Vam predsjednik, potpredsjednici i zaposlenici LAG-a „Zeleni bregi“.

Konferencija o izazovima ruralnog turizma u sklopu projekta „Skrivena blaga ruralnog turizma“

Pozivamo Vas na konferenciju o izazovima ruralnog turizma u sklopu projekta „Skrivena blaga ruralnog turizma“ koja će se održati 13. prosinca 2022. godine u Hotelu Matija Gubec, Ul. Viktora Šipeka 31, Stubičke Toplice.