OTVOREN LAG NATJEČAJ, TO 1.1.2. !
Više informacija potražite na kartici NATJEČAJI LAG-a

Udruga Lokalna akcijska grupa "ZELENI BREGI" je organizacija civilnog društva organizirana kao nevladina, neprofitna, nepolitička udruga utemeljena na načelima ravnopravnosti, solidarnosti i humanosti koja okuplja građane, jedinice lokalne samouprave, organizacije civilnog društva, organizacije iz privatnog sektora i druge oblike organiziranja u svrhu promicanja održivog ruralnog razvoja i unapređenja inicijativa i interesa od značaja za razvoj područja jedinica lokalne samouprave koji su u članstvu Udruge Lokalne akcijske grupe "Zeleni bregi".

Udruga djeluje na području 22 jedinice lokalne samouprave s područja Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije. LAG je po broju JLS najveći u Hrvatskoj.

Članovi LAG-a Zeleni bregi

Sveti Ivan Zelina

www.zelina.hr

LAG ZELENI BREGI OBJAVIO NATJEČAJ ZA MALE POLJOPRIVREDNIKE

Lokalna akcijska grupa „Zeleni bregi“ objavljuje 1. LAG Natječaj za Tip operacije 1.1.2. „Unapređenje poslovne konkurentnosti malih poljoprivrednih gospodarstava“ iz Lokalne razvojne strategije LAG-a.

LAG radionice za male poljoprivrednike

Lokalna akcijska grupa „Zeleni bregi“ uz neposredno otvaranje natječaja iz Lokalne razvojne strategije, Tipa operacije 1.1.2. (6.3.1. PRR)  „Unapređenje poslovne konkurentnosti malih poljoprivrednih gospodarstava"  održava radionice i savjetovanja za potrebe pripreme potencijalnih prijavitelja

Raspisan natječaj za provedbu tipa operacije 6.4.1. »Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima«

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je danas, 14. lipnja 2018. godine, natječaj za provedbu Podmjere 6.4. »Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti« – provedba tipa operacije 6.4.1. »Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima«, pri čemu ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore iznosi 250.000.000,00 kuna.

LAG „ Zeleni bregi“ održava radionice uz najavu natječaja za male poljoprivrednike

Lokalna akcija grupa „Zeleni bregi“ početkom idućeg tjedna objavit će natječaj za javna sredstva  „Unapređenje poslovne konkurentnosti malih poljoprivrednih gospodarstava iz Lokalne razvojne strategije LAG-a.