> Početna > O LAG-u > Potpredsjednici

Potpredsjednici

Zoran Gregurović

Zoran Gregurović roÄ‘en je 1979. godine i po struci je inženjer medicinske radiologije. Od 2002. do 2013. godine, kad je i postao gradonačelnik Krapine, radio je u Klinici za tumore u Zagrebu.

Gregurović je iznimno aktivan član lokalne zajednice, aktivan je u upravnim vijećima gradske knjižnice i školskom odboru OŠ Ljudevit Gaj te je predsjednik DVD-a Krapina.

U lokalnu politiku se uključio kao gradski vijećnik 2005. godine, a u idućem sazivu (2009. godine) postao je i predsjednik GV-a. Na lokalnim izborima 2013. godine kao kandidat HDZ-a pobijedio je na izborima te postao gradonačelnik grada Krapine, a još jedan mandat osvojio je na izborima 2017., na kojima je u prvom krugu osvojio 58,63 posto glasova.

Privatno je oženjen i ima dvoje djece.

Darko Ban

Ing. graÄ‘. roÄ‘en je 31. siječnja 1965. godine u Bedekovčini. PohaÄ‘ao je GraÄ‘evinski obrazovni centar “Zvonko Brkić” u Zagrebu te stekao zvanje graÄ‘evinskog tehničara. Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja, upisao je Fakultet graÄ‘evinskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu na kojem stječe zvanje inženjera graÄ‘evinarstva.

Radno iskustvo: 11.08.1988. - 3.6.1994. "Bor" graditeljstvo i industrija namještaja (Voditelj gradilišta), 4.6.1994. - 5.6. 2013. GraÄ‘evinarstvo "Ban", Darko Ban, Bedekovčina, Aleja D. Domjanića5, 6.6.2013. - danas načelnik Općine Bedekovčina.

Privatno je oženjen i ima troje djece.