> Početna > Natječaji LAG-a

Natječaji LAG-a

Lokalna akcija grupa „Zeleni bregi“ objavljuje 1. LAG Natječaj za Tip operacije 1.1.2. „Unapređenje poslovne konkurentnosti malih poljoprivrednih gospodarstava“ iz Lokalne razvojne strategije LAG-a. Natječaj je sukladan tipu operacije 6.3.1. iz Programa ruralnog razvoja. Ukupan iznos raspoloživih sredstava ovog LAG Natječaja iznosi 450.000,00 € ili  3.325.185,00 HRK, a visina potpore po projektu iznosi 15.000,00 €, odnosno 110.389,50 HRK . Potpora se isplaćuje u dva jednaka dijela, prva rata nakon dobivanja odluke o odabiru, a druga nakon provedenih aktivnosti. Potpora za ovaj tip operacije može se dodijeliti samo jednom u cijelom vremenu trajanja Programa. Prihvatljivost nositelja projekta te sve ostale potrebne informacije o načinu prijave ,mogu se pronaći u LAG Natječaju.
Prijave će se zaprimati od 4. srpnja do 3. kolovoza 2018.
Tekst LAG Natječaja kao i ostala prateća dokumentacija nalaze se u nastavku objave.

Za potrebe pripreme potencijalnih prijavitelja na ovaj natječaj LAG „Zeleni bregi“ će održavati savjetovanja i radionice:

1. Radionica će se održati 19. lipnja 2018. godine (utorak) u 19:00 sati, u Krapini, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 13 - Pučko otvoreno učilište Krapina (1. kat)  i to za prijavitelje s područja  Đurmanca, Jesenja, Krapine i Petrovskog.

2. Radionica će se održati 20. lipnja 2018. godine (srijeda)  u  19:00 sati, u Zlatar Bistrici , Vladimira Nazora  56 – dvorana općine Zlatar Bistrica i to za prijavitelje s područja  Bedenice, Marije Bistrice, Svetog Ivana Zeline, Zlatar Bistrice i Zlatara.

3. Radionica će se održati 27. lipnja 2018. godine (srijeda) u 19:00 sati, u Mihovljanu, Mihovljan 50 – Društveni dom i to za prijavitelje s područja Mihovljana, Lobora, Novog Golubovca, Mača i Radoboja.

4. Radionica će se održati 28. lipnja 2018. godine (četvrtak) u 19:00 sati, u Donjoj Stubici, Toplička ulica 10/2 – Plava dvorana (iznad Zagrebačke banke) i to za prijavitelje s područja Bedekovčine, Donje Stubice, Gornje Stubice i Stubičkih Toplica.

5. Radionica će se održati 29. lipnja 2018. godine  (petak) u 19:00 sati, u Oroslavju, Mokrice 89 – (pored Trgostila) i to za prijavitelje s područja Oroslavja, Velikog Trgovišća, Bistre i Jakovlja.

Početak svih radionica je u 19 sati, a osim na radionicama  potencijalni prijavitelji mogu se informirati i u uredima LAG-a Zeleni bregi i to u srijedu 20. i 27. lipnja  te petak 22. i 29. lipnja od 12 do 16 sati.

ZATVOREN

NATJEČAJNA DOKUMENTACIJA