Udruga Lokalna akcijska grupa "ZELENI BREGI" je organizacija civilnog društva organizirana kao nevladina, neprofitna, nepolitička udruga utemeljena na načelima ravnopravnosti, solidarnosti i humanosti koja okuplja graä‘ane, jedinice lokalne samouprave, organizacije civilnog društva, organizacije iz privatnog sektora i druge oblike organiziranja u svrhu promicanja održivog ruralnog razvoja i unapređenja inicijativa i interesa od značaja za razvoj područja jedinica lokalne samouprave koji su u članstvu Udruge Lokalne akcijske grupe "Zeleni bregi".

Udruga djeluje na području 22 jedinice lokalne samouprave s područja Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije. LAG je po broju JLS najveći u Hrvatskoj.

Članovi LAG-a Zeleni bregi

Sveti Ivan Zelina

www.zelina.hr

'PROSINAC U KRAPINI 2018.'

I ove godine, posljednji mjesec u godini u Krapini ponudit će Krapinčanima kao i njihovim gostima bogat i raznolik program, od sportskih do zabavnih i kulturno-umjetničkih programa.

Objavljen natječaj za tip operacije 4.3.3. „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za tip operacije 4.3.3. „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“ iz podmjere 4.3. „Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva“

Otvoren Javni poziv – 24 milijuna kuna za uzgoj goveda, koza, ovaca i peradi

Od jučer je otvoren Javni poziv za potpore za unaprjeđenje proizvodnog potencijala u sektoru mesnog govedarstva u sustavu krava-tele, unaprjeđenje uzgoja ovaca, koza te izvornih pasmina peradi za razdoblje od 2018. do 2020. godine ukupne vrijednosti 24 milijuna kuna.

Drugi eko sajam EKO ARENA 2018.

Nakon uspješne i hvaljene prošlogodišnje Eko Arene, Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba i ove godine organizira drugi eko sajam Eko Arena koji će se održati 30. studenog i 1. prosinca 2019. u Bedekovčini.