Udruga Lokalna akcijska grupa "ZELENI BREGI" je organizacija civilnog društva organizirana kao nevladina, neprofitna, nepolitička udruga utemeljena na načelima ravnopravnosti, solidarnosti i humanosti koja okuplja graä‘ane, jedinice lokalne samouprave, organizacije civilnog društva, organizacije iz privatnog sektora i druge oblike organiziranja u svrhu promicanja održivog ruralnog razvoja i unapređenja inicijativa i interesa od značaja za razvoj područja jedinica lokalne samouprave koji su u članstvu Udruge Lokalne akcijske grupe "Zeleni bregi".

Udruga djeluje na području 22 jedinice lokalne samouprave s područja Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije. LAG je po broju JLS najveći u Hrvatskoj.

Članovi LAG-a Zeleni bregi

Sveti Ivan Zelina

www.zelina.hr

Više...

1. IZMJENA LAG Natječaja TO 2.1.1. (referentne oznake 18./.2.1.1.)

Upravni odbor LAG-a "Zeleni bregi" na svojoj sjednici održanoj 12. travnja 2019. godine donio je Odluku o 1. izmjeni TO.2.1.1. REFERENTNE OZNAKE 18./.2.1.1. „ULAGANJA U OPĆE DRUŠTVENU INFRASTRUKTURU I POKRETANJE, POBOLJŠANJE ILI PROŠIRENJE LOKALNIH TEMELJNIH USLUGA ZA RURALNO STANOVNIŠTVO“ sukladno Lokalnoj razvojnoj strategiji "Zeleni bregi" za razdoblje 2014.-2020.

“Edukacija – ključ uspjeha u turizmu”

Pučko otvoreno učilište Andragog i Jadranka hoteli d.o.o. iz Malog Lošinja provode projekt „Edukacija – ključ uspjeha u turizmu“ u sklopu kojeg je nezaposlenim mladim osobama omogućeno sudjelovanje u besplatnim obrazovnim programima za zanimanja barmen/ica, djelatnik/ca hotelskog domaćinstva, kuhar/ica specijalist za dijetetska jela, konobar/ica i programu voditelj/ice socijalnog turizma.

Natječaj za razvoj poljoprivredne proizvodnje i promociju poljoprivrednih proizvoda u 2019. god.

Natječaj za razvoj poljoprivredne proizvodnje i promociju poljoprivrednih proizvoda na području Krapinsko-zagorske županije u 2019. godini

Radionice o mogućnosti korištenja potpora za provedbu tipa operacije 4.3.3 „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“

Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za ruralni razvoj, u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju, organizira radionice s ciljem predstavljanja mogućnosti korištenja potpora kroz tip operacije 4.3.3. „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.