OBJAVLJENA PRIVREMENA RANG LISTA ZA TO 1.1.2.
Lista se nalazi na kartici NATJEČAJI LAG-a

Udruga Lokalna akcijska grupa "ZELENI BREGI" je organizacija civilnog društva organizirana kao nevladina, neprofitna, nepolitička udruga utemeljena na načelima ravnopravnosti, solidarnosti i humanosti koja okuplja graä‘ane, jedinice lokalne samouprave, organizacije civilnog društva, organizacije iz privatnog sektora i druge oblike organiziranja u svrhu promicanja održivog ruralnog razvoja i unapređenja inicijativa i interesa od značaja za razvoj područja jedinica lokalne samouprave koji su u članstvu Udruge Lokalne akcijske grupe "Zeleni bregi".

Udruga djeluje na području 22 jedinice lokalne samouprave s područja Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije. LAG je po broju JLS najveći u Hrvatskoj.

Članovi LAG-a Zeleni bregi

Sveti Ivan Zelina

www.zelina.hr

Više...

„Gljivarenje & co v Stubakima“

Općina Stubičke Toplice već tradicionalno 22. godinu za redom organizira manifestaciju gljivarenja pod nazivom „Gljivarenje & co v Stubakima“.
Ovim putem pozivamo Vas da se pridružite 20. listopada 2018. na lokaciji Park vozača Pila i 21. listopada 2018. na lokaciji centar Stubičkih Toplica.

Održana sjednica Upravnog odbora LAG-a „Zeleni bregi“, donesena privremena rang lista 1.1.2 natječaja LAG-a

U petak, 12. listopada 2018 u Zlatar Bistrici., održana je sjednica Upravnog odbora LAG-a „Zeleni bregi“ koju je vodio predsjednik  Žarko Miholić. Na sjednici su članovi jednoglasno podržali sve projekte na listi nakon dovršenih analiza i  provjera (Analiza 1 i 2).

„Zajedno do uspješnog lokalnog razvoja – analiza provedbe Mjere 19 unutar Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske“

Lokalna akcijska grupa „Zeleni bregi“ sudjelovala je od 03. do 05. listopada na trodnevnoj radionici čiji je domaćin Lokalna akcijska grupa „Marinianis“ Slatina  koja je 3. listopada službeno otvorena na Višnjici.

21. Zelinska kestenijada

Pozivamo Vas na Kladeščicu, u nedjelju 14. listopada 2018. od 9:00 sati gdje će se održati tradicionalna 21. Zelinska kestenijada.